Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces cu Gabi Bădălău. Prima reacție: „Plâng de bucurie”

26 09. 2024, 10:34

Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces cu Gabi Bădălău. Prima reacție: „Plâng de bucurie”.

Pe Instagram, Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce a aflat că a câștigat încă un proces cu Gabi Bădălău. Cântăreața a ținut să îi mulțumească avocatului ei, Adrian Cuculis, pentru că a ajutat-o să obțină o decizie favorabilă, dar mai ales spune că este fericită că poate să îi sprijine în continuare pe cei doi copii.

„Mi-am permis să iau acest citat de pe pagina domnului avocat Adrian Cuculis prin urmare, doresc să-i mulțumesc pentru susținere, profesionalism și loialitate! Astăzi, cu sprijinul și implicarea sinceră a dumnealui, am avut șansa să plâng de bucurie, să am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei, să-i sprijin și să le ofer același timp, afecțiune și iubire din mediul nostru cel mai frumos! PS: Dumnezeu lucrează prin oameni”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa socrilor 

Cântăreața îi acuză pe bunicii celor doi băieți ai ei că au încercat să îi despartă pe aceștia, iar acest lucru este dureros pentru doi frați care se iubesc. 

„Dacă au văzut că nu pot să îmi ia copiii, au încercat să îi despartă. Vă imaginați?! Doi copii mici, care se iubesc, cel mic îl pupă pe cel mare încontinuu când intră în curtea școlii și se despart unul stânga, unul dreapta, clase diferite. Cum să ajungi tu, bunică, tată, că de aici a plecat tot. Ei sunt așa, cinci inși care s-au pus pe capul meu”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Știrile Antena Stars. 

De ce s-a dus cu poliția la ușa lui Gabi Bădălău 

Cântăreața susține că a încercat pe cale pașnică să își recupereze copii, dar nu a reușit. Prin urmare, s-a decis să apeleze la oamenii legii pentru a-și primi copii.  

După trei zile, am reușit să îmi iau copiii acasă. Multumesc televiziunilor, Antena Stars, România TV, pentru sprijin și implicare, dar și vouă, oamenilor care v-ați rugat pentru mine, pentru gândurile și susținerea voastră. Mulțumesc Poliția Română pentru implicare, pentru apelurile și insistența de a-mi aduce copiii. Dumnezeu e Mare!” , este mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare. 

foto: social media